Kysely paljasti: Näin monet treffit tarvitaan ennen seksisuhdetta

Lifestyle · Annukka Heikkilä

TimeOut-niminen sivusto suoritti ison kyselyn ja kysyi treffeihin liittyviä kysymyksiä yli 11.000 ihmiseltä eri puolilta maailmaa 24 kaupungista. Kyselyn tuloksena saatiin iso kasa mielenkiintoista statistiikkaa. 60 prosenttia kyselyyn vastanneista kävi eniten treffeillä erilaisten aplikaatioiden ja sovellusten kautta tapaamiensa ihmisten kanssa.

62 prosenttia oli kuitenkin sitä mieltä, että tyydyttävimmät ja onnistuneimmat treffit sovitaan kavereiden kautta. Ihmiset pitävät yleisimmin treffiseuralaistaan noin 6,5 arvoisena asteikolla yhdestä kymmeneen. Itsensä ihmiset arvioivat 7,3 arvoiseksi. Mielenkiintoista oli se, että ihmiset päättävät alitajuisesti ensimmäisen parin minuutin aikana treffien alkamisesta, haluavatko he kyseisen henkilön kanssa toisille treffeille.

Kyselyssä selvitettiin myös, millä todennäköisyydellä ensitreffit päättyvät erilaisiin skenaarioihin. 53 prosentin todennäköisyydellä treffit päättyivät suudelmaan, 21 prosentin todennäköisyydellä kiusallisiin hyvästeihin ja 20 prosentin mahdollisuudella alastomuuteen.

28 prosentin mahdollisuudella jompi kumpi pettyy, 40 prosentin mahdollisuudella sovitaan seuraavat treffit ja 15 prosentin mahdollisuudella treffit loppuivat ystävyyteen. 10 prosentin todennäköisyydellä pari menee sänkyyn ja 12 prosentin todennäköisyydellä treffeistä seuraa vakava parisuhde.

Ihmiset olivat sitä mieltä, että kuuden tapaamisen jälkeen olisi sopivaa lopettaa muilla treffeillä käyminen ja yhdeksän tapaamisen jälkeen toista voi kutsua tyttö- tai poikaystäväksi. Yksi kymmenestä vastasi, että seksi ensitreffeillä on sopivaa, mutta maanlaajuinen keskiarvo oli kuitenkin 3.53 treffin jälkeen. Neljänsillä treffeillä kannattaa siis tehdä ruokaa tai katsoa elokuvaa jomman kumman luona siltä varalta, että tilanne kuumenee kesken treffien.