Ruisrock julkisti puolet ohjelmistostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa 3. – 5. heinäkuuta jo 46. kerran juhlittava Ruisrock on tänään julkistanut noin puolet ensi kesän artistikattauksestaan. Heinäkuussa Ruissalossa esiintyvät muun muassa Ellie Goulding, Disclosure, Mastodon, Backyard Babies ja Mew.

Ellie Gouldingista on kasvanut miljoonien levymyynnillään yksi tämän hetken suosituimmista naisartisteista. Parikymppisten veljesten muodosta Disclosure on debyyttialbumillaan noussut elektronisen musiikin tähtien joukkoon. Grammy-sarjassa painii myös yhdysvaltalainen metallin suurnimeksi noussut Mastodon, jonka tuorein albumi nousi ilmestyttyään Suomen virallisen listan ykköseksi.

Tanskalaisyhtye Mew ja ruotsalainen katurockjyrä Backyard Babies ovat tehneet paluun keikka- ja levytysrintamalle useamman vuoden tauon jälkeen. Heidän lisäkseen Ruisrockissa esiintyvät ruotsalaispoppari Veronica Maggio, tanskalainen Mø, islantilainen Of Monsters And Men sekä Yhdysvalloista saapuvat rap-artisti G-Eazy ja indiepop-nelikko Echosmith.