StaraTV: Elastinen Hartwall Areenan konsertistaan: ”Kaikkien aikojen show!”

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Elastinen ilmoitti hetki sitten Radio Suomipopilla järjestävänsä 9. lokakuuta jättimäisen keikan Helsingissä. Staran haastattelussa suosikkiartisti kertoi mistä on todellisuudessa kyse, ja vihjasi samalla millaista sisältöä massiivisessa konsertissa tullaan näkemään.

Helsingin Hartwall Areenalla järjestettävän jättikonsertin nimi on Ela Show, ja se tulee olemaan Elastisen itse suunnittelema ilta alusta loppuun – tietenkin yhdessä nimekkäiden vierailijoiden kanssa. Stara tapasi eilen räppärin Tampereen Iskelmä-gaalassa ja tiedusteli tunnelmia tänään julkistetun projektin tekemisestä.

– Uskomaton fiilis! Mä ajoin siitä tänne tullessa ohi, ja kyllä helsinkiläisen pikkupojan sydän sykähtää, kun ajattelen, että toi on mua varten varattuna nyt ja että mä saan tehdä ihan mitä mä haluan. Katsotaan mitä mä sinne sitten keksin, mutta suunnittelu on jo hyvällä mallilla ja kaikki on täysillä käynnissä, Elastinen kertoi eilen Staran haastattelussa.

Elastisella ei ole ollut tapana jättää mitään puolitiehen, joten tulossa on tarkkaan suunniteltu viihdeannos.

– Mulla on lavasuunnitelmat aika hyvin selvillä. Vierailijalistaa kartoitellaan ja biisilistaa on jo aika hyvin tehty. Mä haluan toteuttaa tän niin hyvin kuin ikinä pystyn, niin sen takia on hyvä saada suunnitelmat jo mahdollisimman hyvin kasaan, niin voidaan alkaa treenaan. Lupaan kaikkien aikojen show’n omalta kohdaltani ja energiaa syksyyn kaikille niille, jotka sitä kaipaavat.

– Mä luulen, että jokaisen artistin unelma on saada iso halli ja avaimet käteen. ”Tee mitä tahdot”. Tietyllä tavalla se on kuin lähtisi levyä tekemään. Voi aloittaa nollasta kaiken mitä tahtoo. Kaikki ne unelmat ja salaiset intohimot mitä mä tekisin. Nyt mä aion ne toteuttaa.

Elastisen mukaan päätös omasta konsertista kypsyi viimeistään Cheekin jättikeikalla Olympiastadionilla.

– Kun mä seisoin stadionilla Jaren vieressä, niin kyllä se vahvisti, että toi on se suunta, johon nää jutut täytyy viedä. Ja tietyllä tavalla kaikki on mahdollista, Elastinen kertoi.