Elastisen unelma toteutuu – mystinen ”Ela Show” ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen räppäreiden kärkikaartiin lukeutuva Elastinen on tehnyt pitkän uran ja ollut mukana monenlaisissa projekteissa. Fintelligens-yhtyeen ja soolouran lisäksi hänet muistetaan muun muassa huippusuositusta Vain elämää -ohjelmasta viime syksyltä. Nyt tulossa on taas jotain uutta.

Instagram
Instagram

Elastinen on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa, Instagramissa ja Facebookissa, mystisen päivityksen. Sen kuvassa lukee ELA SHOW, ja räppäri toteaa kuvatekstissä, että jotain suurta on tulossa. Elastinen nimittäin kertoo toteuttavansa jälleen yhden unelmistaan.

– NYT on tullut aika ottaa mun urallani seuraava iso askel ja toteuttaa taas yksi unelma! Elastinen toteaa kuvansa yhteydessä.

Vielä ei ole tiedossa onko kyseessä esimerkiksi oma televisio-ohjelma tai vaikkapa suurempi ulkomaankeikka. Fanit ovat spekuloineet päivityksen kommenteissa monenlaisilla eri skenaarioilla. Ela Show -nimen taustat selviävät mitä ilmeisimmin jo tänään. Stara seuraa tilannetta.