Mies masturboi naisen selkään festareilla: ”Tunsin jotain lämmintä”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australiassa järjestetty St. Kilda Festival on yksi Melbournen suosituimmista musiikkifestivaaleista. Noin viikko sitten iloinen festarikansa oli vallannut tapahtuma-alueen ja yhtyeiden esiintymistä odotettiin innolla.

Eräs festarikävijä innostui tapahtumasta vähän liiankin paljon. Noin 20-vuotias mies alkoi nimittäin masturboida yleisön keskellä. Suuri ihmisjoukko oli kerääntynyt katsomaan paikallisen hiphop-yhtyeen Thundamentalsin esiintymistä. Nuori mies alkoi hyväillä itseään keikan aikana ja lopulta miehen edellä oleva neitokainen sai siemennestettä päälleen.

Heti tapahtuneen jälkeen järjestyksenvalvojat ja poliisit kutsuttiin paikalle. Nainen kertoi, että hän tunsi selässään joitain lämmintä ja märkää ja selvisi, että se oli takana seisoskelevan miehen siemennestettä. Mies oli lähtenyt karkuun ja poliisit etsivät häntä parhaillaan.

Naisen tuntomerkkien perusteella on tehty digitaalisesti kuva miehestä, joka näyttää epäillyltä. Miehen kuvaa on jaettu sosiaalisessa mediassa. Ihmiset ovat olleet järkyttyneitä itsetyydyttäjän toimista. Festivaaliyleisössä on usein tiivis tunnelma ja on häiritsevää ajatella, että joku alkaisi hyväillä itseään muiden keskellä.

NT News -sivuston mukaan neitokainen oli tapauksesta silminnähden järkyttynyt. Myös muu festarikansa oli tyrmistynyt tapahtumassa sattuneesta tapauksesta. Nuori nainen oli sitä mieltä, että masturboineen miehen käyttääntyminen oli häiriintynyttä ja onneksi mitään pahempaa ei sattunut, sillä mies olisi voinut hyökätä naisen kimppuun.