Mikko Leppilampi loukkaantui vakavasti – verinen kuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen näyttelijä ja suosikkijuontaja Mikko Leppilampi tunnetaan vauhdikkaana miehenä, jota vetävät puoleensa erityisesti jäähän liittyvät lajit. Niihin liittyy usein myös eri asteisia vaaroja, jotka ovat nyt konkretisoituneet ja vieneet miehen leikkauspöydälle saakka.

Kiekko suuhun, mihinkäs muuhun!; ) Ja nyt vilpitön ja vuolas hehkutus suomalaisesta sairaanhuollosta. Klo 21.20 lätkämatsissa veto suoraan naamaan. Klo 22.15 otetaan vastaan Töölön tapaturma-asemalla. Täydellisen palvelualttiit ja mukavat huippuluokan päivystävät hammaslääkärit ja leukaspesialistit tutkii ja kuvauttaa tilanteen, tuo sairaalavaatteet, hoitajat laittaa tipan, kuljettaa maailman kivoimman anestesialääkäritiimin hoiviin, jotka saatteelee mut leikkaussaliin ja elämäni makoisimpiin uniin klo 00.30. Herään täydellisen kivuttomana ja levänneenä klo 03.00 poikki mennyt leukaluu metallilevyillä korjattuna, kaksi katkennutta etuhammasta poistettuna, kaksi katkennutta alahammasta kiskoilla pelastettuna, huulen reikä parsittuna ja hymy huulilla! Kirurgi Risto Kontio tiiminsä johdolla teki lähtemättömän vaikutuksen, enkä keksi kuinka voisin tarpeeksi näitä maailman luokan ammattilaisia kiittää! Olosuhteisiin nähden täydelllisen positiivinen kokemus. Täällä Suomessa ollaan kyllä todella hyvissä käsissä mitä lääketieteen osaamiseen tulee. Sunnuntaina 1.3. tulen olemaan täydessä vedossa ensimmäisessä Tähdet, tähdet LIVEssä ja se on vain ja ainoastaan Risto Kontion ja muun mua hoitaneen Töölön sairaalan väen ja tottakai hammassuojan ansiota! Kiitos. Kiitos. Kiitos. I salute you! #wearamouthguard #töölönsairaala #suomalaisetlääkärit #ilovefinland

Kuva, jonka Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) julkaisi

Mikko Leppilampi julkaisi hetki sitten Instagramissa valokuvan, jossa hän makaa verisenä sairaalasängyllä. Kuvatekstistä selviää, että Leppilampi loukkaantui suuhun tulleesta jääkiekosta niin vakavasti, että hänet jouduttiin heti leikkaamaan.

Leppilammen mukaan häneltä katkesi kaksi etuhammasta ja kaksi alahammasta, ja lisäksi leukaluu meni poikki. Kaksi hammasta poistettiin, kaksi pelastettiin ja leukaluu korjattiin metallilevyllä. Kaikesta huolimatta Instagram-päivitys on yllättävän positiivinen.

– Kiekko suuhun, mihinkäs muuhun!; ) Ja nyt vilpitön ja vuolas hehkutus suomalaisesta sairaanhuollosta. Klo 21.20 lätkämatsissa veto suoraan naamaan. Klo 22.15 otetaan vastaan Töölön tapaturma-asemalla, Mikko Leppilampi kertoi kuvansa yhteydessä.

– Täydellisen palvelualttiit ja mukavat huippuluokan päivystävät hammaslääkärit ja leukaspesialistit tutkii ja kuvauttaa tilanteen, tuo sairaalavaatteet, hoitajat laittaa tipan, kuljettaa maailman kivoimman anestesialääkäritiimin hoiviin, jotka saatteelee mut leikkaussaliin ja elämäni makoisimpiin uniin klo 00.30.

– Herään täydellisen kivuttomana ja levänneenä klo 03.00 poikki mennyt leukaluu metallilevyillä korjattuna, kaksi katkennutta etuhammasta poistettuna, kaksi katkennutta alahammasta kiskoilla pelastettuna, huulen reikä parsittuna ja hymy huulilla! Kirurgi Risto Kontio tiiminsä johdolla teki lähtemättömän vaikutuksen, enkä keksi kuinka voisin tarpeeksi näitä maailman luokan ammattilaisia kiittää!

– Olosuhteisiin nähden täydelllisen positiivinen kokemus. Täällä Suomessa ollaan kyllä todella hyvissä käsissä mitä lääketieteen osaamiseen tulee. Sunnuntaina 1.3. tulen olemaan täydessä vedossa ensimmäisessä Tähdet, tähdet LIVEssä ja se on vain ja ainoastaan Risto Kontion ja muun mua hoitaneen Töölön sairaalan väen ja tottakai hammassuojan ansiota! Kiitos. Kiitos. Kiitos. I salute you!