Rihannasta kuoriutui elegantti kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna julkaisi äskettäin Instagramissa hurjia kuvia Harper’s Bazaar -lehden kuvaussessiosta, jossa tähtönen uiskenteli haiden ympäröimänä. Rihanna selvisi koettelemuksesta hienosti ja hänet nähtiin eilen jo muotinäytöksessä New Yorkissa.

Rihanna osallistui Zac Posen Fall/Winter 2015 -muotinäytökseen New Yorkin Vanderbilt Hallissa. Kaupungin muotiviikkojen kunniaksi poptähti oli tällä kertaa sonnustautunut poikkeuksellisen elegantiksi tavallisten räväköiden asujensa sijaan.

Äskettäin Rihanna edusti Grammy-gaalassa Los Angelesin Staples Centerissä. Supertähtien kokoontumisessa Rihanna yllätti eräällä illan muhkeimmista asuista, sillä niukan ja paljastavan asun sijaan Rihannalla oli yllään suoranainen prinsessamekko.