Paras julkkispeppu haastoi rohkeilla kuvillaan kansikuvatytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Vida Guerra nimitettiin taannoin latinomaailman Kim Kardashianiksi, koska hänellä on poikkeuksellisen kurvikas vartalo. Vidan peppu valittiin viime vuonna lopulta maailman parhaaksi. Sittemmin hänet on nähty usein paparazzikuvissa ympäri maailmaa.

Nyt Vida on poseerannut estottomana ja vähäpukeisena bikinikuvauksissa. Neitokaisen itsensä mukaan hänen uudet kuvansa ovat vastaisku Hannah Davisin poseeraamiselle Sports Illustrated -lehden äskettäin julkaistulle kohutulle kansikuvalle.

40-vuotias kuubalaissyntyinen Vida Guerra on tehnyt uraa laulajana, mallina ja näyttelijänä. Useissa televisiosarjoissa, uimapukumainoksissa sekä musiikkivideoissakin nähty tähti on urallaan esiintynyt myös rohkeissakin kuvissa muun muassa Playboy-lehdessä. Vuonna 2011 Vidan takamus valittiin maailman parhaaksi pepuksi Coed Magazine -lehden järjestämässä äänestyksessä.