DJ-supertähti esitteli kotinsa – ja ampui lennokkiaan kiväärillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu EDM-konemusiikkitähti Deadmau5 esiintyi taannoin myös Suomessa. Deadmau5, oikealta nimeltään Joel Thomas Zimmerman, tunnetaan monista hiteistään, ja hän on aiheuttanut kohua monin tavoin myös siviilissä muun muassa riitelemällä Disneyn kanssa hiirilogonsa käytöstä.

Nyt Deadmau5 on esitellyt kotiaan The Verge -lehdelle melko vauhdikkaissa merkeissä. Verkossa julkaistulla videolla kuvausryhmä vierailee artistin linnamaisessa kodissa ja tutustuu miehen harrastukseen. Hän nimittäin pitää erityisesti UAV-helikoptereista. Lopulta mies jopa ampuu yhden pienistä laitteistaan alas taivaalta.

Deadmau5 on haluttu esiintyjä ympäri maailmaa, ja hänen tuotantohistoriansa sisältää omien soolokappaleidensa lisäksi lukuisia yhteistuotantoja. Hänen suurimpiin hitteisinsä lukeutuvat muun muassa Ghosts N Stuff ja The Veldt.