No nyt satoi lunta! Ulko-ovikin peittyi lumimuurin taakse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tänä talvena saatu nauttia selvästi suuremmasta lumimäärästä kuin viime kesänä. Silti lunta ei ole tullut vielä lähellekään ennätysmääriä. Sen sijaan Atlantin takana New Yorkissa tilanne on ollut toinen, kun kaupunki on ollut ajoittain lamaantunut muutaman lumisentin takia.

Nyt verkossa nähdään New Yorkin liepeillä merellä sijaitsevalla Plum-saarella ikuistettu kuva. Otos todistaa, että tänä vuonna lunta on tullut melkoinen määrä, ja sen jälkeen merituuli on vielä kinostanut lunta kaksimetriseksi talon seinustaa vasten. Twitter-käyttäjä Rus Lodi julkaisi nimittäin verkossa kuvan, jossa hänen siskonsa kodin edustalla lunta on koko ulko-oven korkeudelta.

Toki myös muualla lunta on tullut melkoisesti.