Veljekset nikkaroivat ylellisiä sisustusesineitä vanhoista lentokoneista

Koti & Asuminen · Annika Kela

Brittiläiset veljekset Ben ja Harry ovat aina olleet käteviä käsistään. Huomattuaan, että heidän käsitöinään tehdyille tavaroille on ollut suurta kysyntää, päättivät he perustaa Fallen Furniture -yrityksen vuonna 2013.

Miehet eivät valmista erikoisia sisustuselementtejä mistä tahansa materiaalista, vaan he käyttävät vanhojen lentokoneiden osia töissään. Maskuliiniset ja näyttävät sisutustavarat ovat menneet kuumille kiville.

Käsin nikkaroidut huonekalut eivät ole halpoja, mutta ihmiset ovat olleet valmiita maksamaan uniikeista sisustustavaroista kymmeniätuhansia euroja. Tällaisena aikana, jolloin suurinosa huonekaluista tehdään massatuotantona on yksittäisille ja ainutlaatuisille sisustuselementeille kysyntää ja nämä veljekset osaavat vastata siihen upeilla käsitöillään.

Miesten valmistamat huonekalut ja esineet ovat erittäin mahtipontisia ja näyttäviä. Daily Mail -lehden mukaan monet ovatkin olleet sitä mieltä, että Fallen Furnituren huonekalut ovat sisutuksen vetonauloja. Lentokoneen osista on vuosien varrella nikkaroitu pöytiä, valaisimia, kelloja ja jopa baarikaappeja. Suosionsa ansiosta näiden veljesten menestyminen sisustusmarkkinoilla on taattu.

Beautiful clocks for a client, they were extremely happy! #avgeek #aviationfurniture #clock #timepiece #747

Kuva, jonka Ben Tucker (@fallen_furniture) julkaisi