Brittimalli kokeili Instagramin rajoja – nännit liikaa kuvapalvelulle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagram ei salli alastomuutta sisältävien kuvien jakamista palvelussaan, mutta monet ovat tästäkin huolimatta julkaisseet sovelluksen avulla erittäin paljastaviakin otoksia. Poptähti Rihanna oli jopa kuukausien ajan pannassa palvelusta liiallisen vilauttelun vuoksi.

Instagram
Instagram

Nyt glamourmalli Kelly Brook on puolestaan koetellut kuvapalvelun sensuurin rajoja. 35-vuotias brittitähti jakoi Instagramissa sarjan rohkeita otoksia, joissa Instagramin ehdottomalla kieltolistalla olevat nännit vilahtavat. Kuvat ehtivät olla palvelussa jonkin aikaa, kunnes ne siivottiin pois vähin äänin.

Näyttävistä muodoistaan tunnettu Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Aikaisemmin malli on seurustellut muun muassa näyttelijä Jason Stathamin ja rugbytähti Thom Evansin kanssa.