Some-kampanjan tulos: District 9 -ohjaaja tekee uuden Alien-elokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eteläafrikkalainen ohjaaja Neill Blomkamp nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 2009 ilmestyneen District 9 -elokuvan myötä. Näyttävään Sci-fi-toimintaan yhteiskunnallista sanomaa yhdistänyt elokuva oli yksi ilmestymisvuotensa yllätyshiteisteistä.

#ripley #hicks

Kuva, jonka Brownsnout (@neillblomkamp) julkaisi

Nyt ohjaaja on paljastanut Instagram-tilillään, että hän tulee ohjaamaan Alien-elokuvasarjan uuden osan 20th Century Fox -yhtiölle. Elokuvan tuottajana tulee toimimaan alkuperäisen Alien-elokuvan ja sarjan teemojen pariin vuonna 2012 palanneen Prometheus-elokuvan ohjannut Ridley Scott.

Tuore uutinen on epäilemättä Neil Blomkampin oman some-kampanjan tulosta. Ohjaaja julkaisi tammikuussa Instagram-tilillään sarjan näyttävää konseptitaidetta, jota hän kertoi työstäneensä lähinnä omaksi ilokseen Chappie-elokuvan kuvausten aikana. Mies paljasti tuolloin että Alien-elokuvan ohjaaminen olisi hänelle unelmien täyttymys.

Alkuperäinen Alien-tähti Sigourney Weaver paljasti taannoin olevansa valmis näyttelemään sarjan uudessa osassa, mikäli Neill Blomkamp tulee toimimaan ohjaajana. Näyttelijätär tullaan näkemään seuraavaksi valkokankaalla Blomkampin Chappie-elokuvassa, joka saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 6. maaliskuuta.