Mies narahti Fifty Shades of Greyn katsomisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifty Shades of Grey -elokuva on jakanut suuresti yleisön mielipiteitä. Kaikilla on elokuvasta jotain sanottavaa, jopa niillä, jotka eivät ole edes nähneet koko elokuvaa. Tanskalaisen haastattelijan kameraan tallentui hauska hetki ennen elokuvaa, kun mies huomasi tulleensa kuvatuksi.

Naista haastatellaan elokuvateatterissa salin puolella, missä tullaan näyttämään Fifty Shades of Grey -elokuva. Haastateltava kertoo omasta suhtautumisestaan elokuvaan. Saliin on astumassa mies, joka kuitenkin perääntyy hyvin nopeasti huomattuaan, että kamera kuvaa.

Mies kääntyy takaisin poispäin salista ja menee pimeään kulmaan seisomaan. Hän selkeästi hämääntyy tilanteesta ja pohtii, mikä olisi paras ratkaisu seuraavaksi. Hän ilmeisesti todella halusi nähdä elokuvan, koska rohkaisi mielensä, painoi päänsä visusti kohti rintaa ja käveli ripeästi kameran ohi elokuvasaliin.