Pilvenpiirtäjä paloi soihtuna Dubaissa – näky kuin Hollywood-elokuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liekehtivä torni -elokuvassa nähtiin aikoinaan tilanne, jossa korkeassa pilvenpiirtäjässä syttyi raju tulipalo. Maailmalla on sittemmin rakennettu vähintään satoja uusia pilvenpiirtäjiä, joten elokuvan tilanteen toteutuminen on ollut vain ajan kysymys. Nyt niin on käynyt Dubaissa.

Viime yönä Dubaissa sijaitsevan 316-metrisen Torch-pilvenpiirtäjän 50. kerroksessa syttyi raju tulipalo, jonka näky oli kuin suoraan Hollywood-elokuvasta. Nopeasti levinneestä tulipalosta päätyi nopeasti video- ja kuvamateriaalia sosiaalisiin medioihin.

Nyt palo on jo saatu sammutettua, eikä se vaatinut alustavien tietojen mukaan kuolonuhreja. Loukkaantumisten vuoksi kymmeniä ihmisiä joutui kuitenkin sairaalahoitoon. Alueelta jouduttiin evakuoimaan tuhansia ihmisiä.