Tulennielijän traaginen virhe – syttyi palamaan soihtuna

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen pariskunta Jeff Hurd ja Alice Gibson olivat vierailleet Pennsylvaniassa järjestetyssä tatuointitapahtumassa. Yhtenä tapahtuman esityksistä oli näyttävä tulennieleminen. Pari päätti vilkaista esitystä ja Jeff innostui kuvaamaan tulella taiteilemisen videolle.

Yhtäkkiä esitys sai karmaisevan käänteen, kun tulennielijä syttyi tuleen. Pian sen jälkeen tuli levisi myös lavalla olleisiin lavasteisiin. Henkilökunta riensi auttamaan ja tuli saatiin pian sammutettua. Tulennielijän vaatteissa roihuavat liekit myös onnistuttiin sammuttamaan ja mies kiidättettiin hoitoon.

Daily Mail -lehden mukaan järkyttävän näköisestä tilanteesta huolimatta tulennielijä selvisi tapauksesta hengissä. Vammojen vakavuudesta ei kuitenkaan ole tietoa. Jeff ja Alice olivat taltioineet kauhistuttavan näyn videolleen ja se on julkaistu netissä.

Tulennielijä kuuluu taitelijaryhmään Ink Illusionist, ja taiteilijoiden seuraava esitys on helmikuun lopulla Floridassa. Ilmeisesti onnettomuus ei ollut vakava, sillä heidän seuraavaa esiintymistä ei ole peruttu.