Ariana Grande julkaisi makuuhuonekuvia – telmi sängyssä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Ariana Grande on julkaissut sosiaalisessa mediassa vietteleviä kuvia itsestään makuuhuoneen puolella. Kuvissa tähtönen temmeltää leikkisästi sängyssä musta pikkumekko yllään. Kuvat ovat varmasti saaneet kaunottaren fanit villiintymään.

Grande on yrittänyt pysyä posiitiivisena siitä huolimatta, että hän on joutunut vastaamaan kyseenalaisiin syytöksiin. Daily Mail -lehden mukaan neitokaisen uusi One Last Time -kappaleen musiikkivideo on kopioitu australialaisen Safia -yhtyeen videosta. Videoissa nähdyissä kohtauksissa on useita yhtäläisyyksiä ja vaikuttaa siltä, että videon ohjaaja on tavalla tai toisella saanut inspiraatiota Safian videosta.

Ariana on ollut syytöksistä harmistunut, sillä hänellä ei ollut videon ohjaamisen kanssa mitään tekemistä. Myöhemmin Safian jäsenet ilmoittivat, että he eivät aio tehdä asiasta suurempaa numeroa, sillä vahinkoja sattuu ja ehkä kyseessä onkin ollut vain harmiton yhteensattuma. Näillä näkymin Ariana voi siis huoletta esitellä uutta musavideotaan ilman, että Safia -yhtyeen leiristä kuullaan kopiointisyytöksiä.

。°₊·ˈ∗ ᕦ(ò_óˇ)ᕤ °☆ˈ∗ˈ‧₊°

Kuva, jonka Ariana Grande (@arianagrande) julkaisi