77-vuotias seksisymboli Jane Fonda kuohuttaa: ”Kannabiksesta en luovu”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär-legenda Jane Fonda on hiljattain osallistunut DuJour -lehden haastatteluun ja kuvaussessioon. Lehden seuraavassa julkaisussa on kattava haastattelu, jossa kaunotar kertoo tämän hetken intresseistään.

Lehden julkaisemat kuvat osoittavat, että 77-vuotias näyttelijätär on edelleen tyrmäävä ilmestys. Haastattelussa Fonda avautui, että kannabiksen polttaminen kuuluu osaksi hänen elämäänsä. Jane vitsaili, että hän on kieltänyt itseltään elokuvien katselemisen ollessaan pilvessä, sillä hän pitää kaikkia näkemiään elokuvia silloin kaikkien aikojen parhaimpina.

Kaunotar naureskeli, että selväpäisenä samat elokuvat ovat sitten järkyttävän huonoja. Näyttelijätär on päättänyt, että jatkossa hän tekee arvionsa elokuvista aina selvinpäin. Haastattelussa Jane Fonda myös kertoi suhtautumisestaan kauneusleikkauksiin. Hän sanoi suoraan, että hän on käynyt plastiikkakirurgilla ja ihmiset, jotka luulevat, että hän on pysynyt luonnollisin konstein nuorekkaana, ovat väärässä.

Kaunokaisen leikkaukset eivät ole menneet överiksi ja sen takia hän näyttää hyvältä, mutta hänen nuorekkuutensa salaisuutena ei ole mikään muu kuin kauneushoidot ja -leikkaukset. 77-vuotiaan Fondan suorasanaisuus ja aitous on ihailtavaa. Näyttelijätär on hiljentänyt työtahtiaan viime vuosina, mutta edelleen hän ottaa osaa useisiin tilaisuuksiin ja satunnaisiin näyttelyprojekteihin.