Kissa putosi 26. kerroksesta – ei saanut naarmuakaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissa putosi korkeasta kerrostalosta alas, mutta selvisi ilman naarmuakaan. Pudotus asunnosta maahan oli peräti 26 kerrosta, joten on oikea ihme, että kissalle ei käynyt kuinkaan. Kissa oli löytynyt rakennuksen ulkopuolelta täysin kunnossa ja se oli vain nuoleskellut tassujaan.

Puolitoistavuotias Jommi-niminen kissa leikki omistajansa kanssa hänen asunnossaan, joka sijaitsee 26. kerroksessa Hong Kongissa isossa kerrostalossa. Kun leikit oli saatu päätökseen, kissan omistaja Al Ling oli mennyt keittiöön tekemään ruokaa. Kissa oli pudonnut sillä aikaa avoimesta ikkunasta.

Kun Ling oli huomannut, että kissa on kateissa ja näki avoimen ikkunan, hän pelkäsi heti pahinta. Hän oli katsonut ikkunasta alas ja näki maassa teltan, jonka kattokangas oli revennyt. Silloin hän tiesi kissan pudonneen ja ajatteli pahinta. Ling kommentoi Mirror-lehden mukaan olleensa varma, että löytää pienen Jommi-kissan kuolleena maasta. Hän yllättyi todenteolla nähdessään, että Jommi olikin kunnossa ja nuoli ulkona tassujaan. Tällä kissalla taitaa olla enää kahdeksan elämää jäljellä.