Näin perheenäidit arvostelivat 50 Shades of Grey -elokuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivän aikaan ensi-iltansa saaneesta paljon kohutusta Fifty Shades of Grey -elokuvasta on tehty paljon arvosteluja. Kriitikot ehtivät haukkua elokuvan rankalla kädellä jo ennen kuin se tuli kaiken kansan nähtäville elokuvateattereihin. Nyt kaksi äitiä on arvostellut elokuvan.

The Watercooler on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa kaksi äitiä Andrea ja Elaine arvostelevat elokuvan. He kertoivat yllättyneensä positiivisesti, että elokuva ei ollutkaan niin huono kuin he olettivat, koska heillä oli niin alhaiset odotukset elokuvan suhteen.

He sanoivat, että elokuvan punainen leikkihuone oli hieman pelottava, mutta toisaalta nainen itse suostui kaikkeen ja antoi miehen tehdä hänelle haluamiaan asioita.

Seksikohtaukset olivat äitien mielestä hyvin toteutettu, mutta alastomuus oli miehen ja naisen välillä epäsuhteessa naisen ollessa jatkuvasti täysin alasti ja miehen ollessa melkein koko ajan farkut jalassa. Äidit kertovat elokuvasta melko luontevasti, vaikka videon lopussa paljastuukin, että naisten tyttäret kuuntelevat kameran sivussa mitä äideillä on elokuvasta sanottavaa.