Maailman suurimmat bileet – Rion karnevaalit täydessä vauhdissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi vuoden suurimmista ja odotetuimmista karkeloista on Brasiliassa järjestettävät Rion karnevaalit. Viisipäiväisiä kekkereitä juhlitaan perinteisesti Rio de Janeirossa. Vuosi vuodelta säväyttävämmät ja spektaakkelimaiset paraatiasut ovat jälleen saaneet ihmiset pakahtumaan ihastuksesta.

Splash
Splash

Musiikin ja erityisesti samban juhlan kunniaksi ihmiset kemuttavat aamusta iltaan. Brasilialaiset kuluttavat valtavan summan rahaa jokavuotisiin paraateihin ja esityksiin. Ihmiset matkustavat maapallon toiselta puolelta asti Brasiliaan nähdäkseen vuoden näyttävimmät bileet.

Karnevaaleissa kansat yhdistyvät ja etelä-amerikkalaiset perinteet ja juuret ovat esillä paraatien teema-asuissa. Brasilialaiset ovat alkaneet valmistella juhlaa heti edellisten karnevaalien päätyttyä ja nyt vuosi on jälleen huipentunut uusiin juhliin.

Jos tähän aikaan vuodesta suunnittelee matkaa etelän lämpöön on Brasilia ehdottomasti harkinnan arvoinen kohde. Rion karnevaalit tulisi kokea edes kerran elämässä, sillä harva näissä juhlissa käynyt on pettynyt kekkereiden tunnelmaan. Nyt siis kannattaa hakeutua sambatunneille ja matkustaa ensi vuonna jammailemaan suuren luokan tähtien kanssa Rioon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash