Elastisen areenakonsertti myytiin loppuun – lisäkeikka vahvistui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elastinen paljasti viime viikolla tekevänsä ensi syksynä massiivisen areenakonsertin Helsingissä. Konsertin lipunmyynti sai lentävän lähdön, ja tilaisuus myytiin loppuun nopeasti. Nyt on vahvistunut, että suuren kysynnän johdosta faneille järjestetään myös toinen konsertti.

Ela Show -konsertit järjestetään 9. ja 10. lokakuuta. Lavalla nähdään Elastisen kanssa hänen orkesterinsa sekä yllätyksenä säilyvät vierailijat.

– Uskomaton tunne, päällimmäisenä kiitollisuus. Mahtavaa, että lauantaikin järjestyi pitkän säädön jälkeen. Tulee vuoden isoin viikonloppu, Elastinen hehkuttaa.

Elastinen julkaisee uuden albuminsa huhtikuussa. Albumin ensimmäinen single ”Eteen Ja Ylös” sai räjähtävän lähdön, ja se nousi upeasti radioiden soittolistoille välittömästi ilmestyttyään. Artistin uusi julkaisu tulee yllättämään kuulijat sen musiikillisella monipuolisuudellaan.