Povipommi Kate Upton kohahdutti Oscar-bileissä – missä rohkeus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen huippumalli Katherine Elizabeth Upton tunnetaan paremmin nimellä Kate Upton. Näyttävistä muodoistaan tunnettu vaaleaverikkö on tuttu näky muun muassa Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron sivuilta.

Viime yönä Suomen aikaa Upton edusti Beverly Hillsissä järjestetyissä Vanity Fairin Oscar-bileissä, mutta hänen asuvalintansa oli todella yllättävä. Bikinimallien aatelinen on totuttu näkemään juhlissa kuin juhlissa toinen toistaan säväyttävämmissä ja paljastavammissa asuissa, mutta nyt Upton oli peittänyt tehokkaasti kurvinsa mustaan iltapukuun. Asuvalinta oli pettymys näyttävyyttä odottaneille.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovs.