Kukaan ei tullut autistipojan synttäreille – sitten äiti pyysi Facebookissa apua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime kuukausina saatu kuulla ikävistä tapauksista, joissa lapsi on jätetty tylysti kaveripiirin ulkopuolelle ja joko ilman synttärikutsuja tai lapsen synttäreille ei ole tullut ketään. Äskettäin Yhdysvalloissa autistipoika Glenn Burattin synttäreille ei tullut ketään.

Floridassa asuvan kuusivuotiaan Burattin äiti Ashlee oli kutsunut synttäreille 16 poikansa luokkatoveria, joista kukaan ei ilmestynyt paikalle. Äiti otti pojan synttäreiden välttelyn raskaasti, ja pyysi lopulta Facebookissa apua ongelmaansa.

– Tiedän, että voi olla tyhmää avautua tällaisesta, mutta sydämeni särkyy poikani puolesta. Hänen ilmeensä kalvoi minua sisältä käsin. Kutsuimme koko luokan synttäreille tänään, mutta kukaan ei tullut, Ashlee Buratti kertoi Facebookissa.

Äidin viesti lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja paikalliset poliisit ja palomiehet ryhtyivät järjestämään Glennille todellisia yllätyssynttäreitä. Lopulta pikkupoika sai synttäribileet, joista edes hänen äitinsä ei ollut unelmoinut.

Paikalle saapui nimittäin runsaasti synttärivieraita ja heidän lisäkseen myös poliisit ja palokunta. Kaiken kruunasi poliisihelikopterin niin matalalla tehty ylilento, että synttärisankari näki lentäjän vilkuttavan hänelle helikopterin ohjaamosta.

Julkaisu käyttäjältä John Buratti.

Julkaisu käyttäjältä John Buratti.