Sulhaselle sairauskohtaus häissä – morsian nai häävieraan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Häissä sattuu ja tapahtuu usein yllättäviäkin asioita, mutta hääparin toisen osapuolen vaihtuminen aivan viime metreillä ei lukeudu kovin tavallisiin tilanteisiin. Nyt niin on kuitenkin käynyt Intiassa, jossa sulhanen sairastui kesken hääjuhlallisuuksien ja morsian raivostui siitä kovasti.

The Times of India uutisoi, että 23-vuotias Indira suivaantui omissa häissään, kun oma 25-vuotias sulhanen Jugal sai epilepsiakohtauksen omissa häissään. Mies oli salannut sairautensa kihlatultaan, mikä sai Indiran suunniltaan.

Salailu johti lopulta siihen, että lääkärille kiidätetty sulhanen tuli samalla jätetyksi, sillä morsian valitsi häävieraiden joukosta itselleen uuden aviomiehen. Naimisiin pääsi lopulta häävieraaksi paikalle saapunut Indiran siskon käly Harpal. Se sai kuitenkin aikaan sulhasen sukulaisten rajun protestin, joka päättyi lopulta muun muassa lautasten heittelyyn.