Scarlett Johansson Oscar-gaalan seksikkäin kurvitar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scarlett Johansson synnytti viime syksynä tyttären ja meni taannoin naimisiin Romain Dauriacin kanssa. Perheen perustamisen jälkeen Scarlett on nyt tekemässä näyttävää paluuta Avengers: Age Ultron -elokuvan merkeissä.

30-vuotias kaunotar oli yksi viime yönä Suomen aikaa järjestetyn Oscar-gaalan upeimpia ilmestyksiä. Hänen lisäkseen myös muun muassa Jennifer Aniston ja Amy Adams lukeutuivat illan näyttävimpiin kaunottariin.

Scarlett Johansson on kertonut arvostavansa yksityisyyttä, eikä halua perheensä elämästä julkista. Pariskunta on elänyt rauhallista perhe-elämää medialta pimennossa ja vaikuttaisi siltä, että myös häitä on vietetty yksityisissä merkeissä. 24th annual Gotham Independent Film Awards Gala -hyväntekeväisyystilaisuudessa sädehtinyt Johansson huokui hyväntuulisuutta ja vaikutti silminnähden onnelliselta.