Tutkimus: Suomalaisnaiset onnellisia ja optimistisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten hyvinvoinnista puhutaan nykyisin aktiivisesti mediassa. Lääkeyhtiö MSD:n Naisterveys-kyselytutkimuksen mukaan nuoret naiset ovat nykyisin onnellisia ja optimistisia. Neljä kymmenestä kyselyyn vastanneesta naisesta kertoi elävänsä juuri nyt elämänsä parasta aikaa. Kolme kymmenestä uskoo, että parhaat hetket ovat vielä edessä.

Yleisimpiä syitä naisten hyvinvointiin olivat onnellinen parisuhde, lapset ja lapsenlapset, viihtyisä työ sekä mahdollisuus viettää myös omaa aikaa ja toteuttaa itseään. Naisterveys-kyselytutkimuksen toteutti tutkimusyhtiö IRO Research. Kyselyyn vastasi yli 1.000 eri-ikäistä suomalaista naista.

Stara avasi äskettäin verkossa lifestyle-sisältöihinsä kuuluvan Ehkäisy-teemasivun, joka on toteutettu yhdessä ammattilaisten kanssa. Sivulta löytyy tietoa eri ehkäisytavoista ja niiden vaikutuksista. Lisäksi naiset voivat testata mikä ehkäisy juuri heille sopisi. Tutustu Staran Ehkäisy-teemasivuun tästä.