Intialaispoikaa palvotaan jumalana – vauvalla neljä jalkaa ja neljä kättä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intian Baruipurissa syntyi taannoin poikavauva, jolla on neljä jalkaa ja neljä kättä. Kaupunkilaiset ovat vakuuttuneita siitä, että kyseessä on hindujumalan Brahman reinkarnaatio. Tuhannet ihmiset ovat aloittaneet pyhiinvaelluksen sairaalaan, jossa pientä poikaa hoidetaan.

Pojan vanhemmat ovat olleet pienestä ihmeestään valtavan ylpeitä. He pitävät lastaan muiden tavoin jälleensyntyneenä jumalana. Lääkärit ovat tarkkailleet pientä poikaa ja kertoneet, että leikkauksen avulla lapsi voisi saada suhteellisen normaalin elämän, mutta leikkaus pitäisi tehdä mahdollisimman pian. Lukuun ottamatta ylimääräisiä ruumiinosiaan pojan terveydentila on hyvä.

Lapsen on kerrottu aiheuttavan kaaoksen sairaalan ympärille, sillä ihmiset haluavat tavata jumalansa. Poliiseilla on riittänyt töitä pitää ihmismassat poissa sairaalan edustalta. Daily Mail -lehden saamien tietojen mukaan ihmiset ovat palvoneet hindujumala Brahmaa ja perustaneet leirejä sairaalan lähistölle.