Seksikohtaukset liikaa vaimolle – päätähti ulos 50 Shades of Greystä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin kirjaan pohjautuva Fifty Shades of Grey -elokuva osoittautui odotetun kaltaiseksi hitiksi lippuluukulla. Elokuvaversio tuotti ensi-iltaviikonloppunaan pelkästään Yhdysvalloissa yli 85 miljoonaa dollaria. Suomessa elokuva keräsi avausviikonloppuna 53.000 katsojaa.

Fifty Shades of Grey -elokuvan jatko-osa on jo suunnitteilla, mutta miespääroolin näyttelijän mukanaolo on nyt vaakalaudalla. Australialaisen NW-lehden mukaan elokuvassa Christian Greytä näyttelevä Jamie Dornan olisi vetäytymässä pois menestyselokuvan jatko-osasta.

Jamie Dornanin haluttomuuttomuuden palata jatko-osaan kerrotaan johtuvan siitä, että elokuvan rohkeat seksikohtaukset olivat liikaa hänen vaimolleen, Amelia Warnerille. Näyttelijän itsensä kerrotaan olleen puolestaan tyytymätön Fifty Shades of Greyn keräämiin negatiivisiin arvosteluihin.

Myöskään Fifty Shades of Grey -elokuvan ohjaaja, Sam Taylor-Johnson, ei ole palaamassa jatko-osan pariin. Syynä on The Sun -lehden mukaan ohjaajan ja kirjailija E.L. Jamesin riitaantuminen.