Ferrari katolleen moottoritiellä – poliisi julkaisi varoittavan esimerkin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Britanniassa epäonninen Ferrarin kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja kallisarvoinen urheiluauto oli päätynyt katolleen keskelle moottoritietä. Silminnäkijöiden mukaan kuskin kaahailu oli todennäköisin syy onnettomuuteen.

Mirror-lehden mukaan kuljettaja ei loukkaantunut rytäkässä. Mies vietiin sairaalaan tarkistettavaksi kuitenkin kaiken varalta. Paikalle saapuneet poliisit ottivat kuvia romuttuneesta Ferrarista ja julkaisi ne Twitter-sivuillaan.

Viranomaiset halusivat kuvilla muistuttaa, miten liikenteessä voi käydä, jos kaasujalka on liian raskas. Poliisit raportoivat, että hurjastelusta ja onnettomuudesta johtuen kuljettaja joutuu osallistumaan pakollisille ajotunneille, joissa kuljettajan ajotapoja pyritään parantamaan. Riippuen siitä, miten kuljettaja pärjää ajotunneilla, viranomaiset päättävät saako hän pitää ajolupansa.