Suosikkibloggari paljasti Staralle: ”Keijuja on kaikkialla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin virolaisesta blogitähdestä, Helena-Reet Ennetistä, joka on saanut sosiaalisissa medioissa peräti 1,5 miljoonaa seuraajaa ympäri maailmaa. Suomeksi Ennet kirjoittaa huippusuosittua Ohmygossip-blogiaan Blogbook-blogisivustolla.

Kahden lapsen äiti kirjoittaa blogissaan perhe-elämästään ja haluaa rohkaista muita seuraamaan rohkeasti unelmiaan. Tuoreimmassa kirjoituksessaan Ennet yllättää kertomalla, että hän uskoo keijuihin.

– Keijuja on kaikkialla ympärillämme, mutta olemme yleensä liian kiireisiä nähdäksemme niitä. Olen nähnyt keijuja muutaman kerran, ne ovat todellisia ja näyttävät aivan samoilta kuin saduissa – pieniä ihania olentoja, joilla on siivet, Helena-Reet Ennet kirjoittaa.

– Keijut ovat kuin pieniä lapsia, ne rakastavat onnellisuutta ja eivät pidä tummasta ja raskaasta energiasta. Mitä onnellisempi olet ja mitä enemmän kirkasta valoa on ympärilläsi, sitä enemmän keijuja on ympärilläsi. Uskon, että meillä kaikilla on omat keijumme ja meidän tulee rakastaa niitä ja keskustella niiden kanssa.

Stara otti yhteyttä blogijulkkikseen ja tiedusteli minkä neuvon hän antaisi ihmisille, jotka elävät juuri nyt vaikeita aikoja.

– Unelmoiminen, toivo ja itseensä uskominen ovat helpoimpia tapoja. Täytyy luottaa omiin tunteisiin ja itseensä. Koskaan ei saa luovuttaa. Pahat tuntemukset ja pahat ihmiset kannattaa jättää sivuun, koska ne vain syövät energia. Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka ovat vain kateellisia. Heitä ei tarvita, Ennet kertoi Staralle.