Kauhistuttava näky videolle – maa nielaisi pariskunnan asemalaiturilta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Koreassa Soulin kaupungissa sattui järkyttävä tilanne, kun maa petti asemalaiturilla kävelleen pariskunnan alta. Bussipysäkillä olleeseen valvontakameraan on tallentunut kauhistuttava näky pariskunnasta, joka putoaa maahan muodostuneeseen syvään kuiluun.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta onnistuttiin pelastamaan vajoamasta. Kumpikin vietiin sairaalaan tutkittavaksi, vaikka kumpikaan ei ollut vakavasti loukkaantunut. Säikähtämistä lukuunottamatta pari selvisi rytäkästä vähin kolhuin.

Monet ovat epäilleet, että lähistöllä oleva rakennustyömaa on vaikuttanut vajoaman syntymiseen. Vajoamien tiedetään nielaisseen kokonaisia rakennuksia eri puolilla maailmaa, joten oli onni onnettomuudessa, että kyseinen vajoama ei ollut syvä ja pari saatiin ehjin nahoin nostettua sieltä pois.