Christina Aguileralta täydellinen Britney Spears -imitaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Christina Aguilera nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun loppupuolella Genie in the Bottle -hittinsä myötä. 34-vuotias artisti on harrastanut laulamista jo lapsesta saakka, ja hänet tunnetaan erityisen laajasta äänialastaan.

Nykyään The Voice -ohjelman tähtivalmentajana toimiva laulaja vieraili taannoin Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show -ohjelmassa. Christina Aguilera kuultiin imitoimassa ohjelman aikana muita tunnettuja artisteja, kuten Cheriä ja Shakiraa. Varsinaisen pommin poptähti räjäytti kuitenkin matkimalla vanhan kilpakumppaninsa, Britney Spearsin, laulua lähes täydellisesti.

Christina Aguileran huhuttiin taannoin suunnittelevan Playboy-lehdessä poseeraamista, ja tähden kerrottiin hankkiutuvan raskausajan kilistaan eroon rankan laihdutuskuurin avulla. Toistaiseksi Playboy-esiintyminen on kuitenkin jäänyt huhujen tasolle.