Kauneusniksi peittää tummat silmänaluset hetkessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tummat silmänaluset on monien naisten joka-aamuinen päänvaiva. Nyt meikkitaiteilija Deepica Mutyala on näyttänyt YouTube-kanavalleen julkaisemalla tutoriaali-videolla, miten tummat silmänaluset saadaan peitettyä punaisen huulipunan avulla.

Deepica levittää oranssiin taittavaa kirkkaanpunaista huulipunaa silmien ympärille tehden tummista alueista punaiset. Punaisten alueiden päälle levitetään vielä peiteainetta ja meikkivoidetta. Punaisten alueiden huolellisen peittämisen jälkeen pitäisi tummien silmänalusten olla historiaa seuraavaan pesuun saakka.

Huulipunaniksi on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ja Pinterestistä löytyy monia ohjeita tämän meikkaustavan toteuttamiseksi. Monet ovat koittaneet niksiä ja onnistuneet siinä vaihtelevin tuloksin. Ilmeisesti tämän tekniikan avain on oikean sävyisen huulipunan löytäminen omaan ihonsävyyn nähden ja huulipunan oikea mattainen koostumus.