Huippumallit maksoivat taksimatkan suutelemalla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häikäisevän kauniit huippumallikaverukset Cara Delevingne ja Karlie Kloss ovat hyviä ystäviä ja saapuvat moniin tilaisuuksiin yhdessä. Tästä parista on paljon kuvia ja naiset viettävät runsaasti aikaa myös pop-prinsessa Taylor Swiftin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt Delevingnen ja Klossin yhteisen illan päättäneet leikkisät suudelmat ovat päätyneet paparazzin kameran ikuistamaksi. Delevingne ja Kloss ovat viettäneet yhdessä iltaa New Yorkin yössä ja päätyneet lähtemään samalla taksilla illan jälkeen.

Taksimatkan päätteeksi tytöt pussailevat leikkisästi auton ulkopuolella eikä tilanne jää varmasti moneltakaan ohikulkijalta huomaamatta. Naiset ovat kuin suoraan elokuvan kohtauksesta suukotellessaan keskellä vilkasta katua New Yorkin yössä.

Pusujen jälkeen tytöt naureskelevat ja juttelevat jotain taksikuskin kanssa. Kuski on jäänyt katsomaan tapahtumaa eikä ole lähtenyt vielä jatkamaan matkaansa, vaikka tytöt ovat jo poistuneet kyydistä.

Tällainen asetelma alkaa herättämään epäilyksiä, ovatko naiset maksaneet matkan kenties sopimalla, että kuski saa katsella, kun huippumallit pussaavat. Oli niin tai näin, kuski sai varmasti mukavan esityksen työyönsä päätteeksi flirttailevalta kaksikolta.