TV-tähti lähti juhlimaan – heräsi verisenä ilman kiveksiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on kuultu ikävistä tapauksista, joissa ihmisiltä on varastettu sairaalassa elimiä muun muassa pimeille elinmarkkinoille. Nyt Venäjältä kantautuu tieto hyvin poikkeuksellisesta tapauksesta, jossa paikallinen televisiotähti Dmitry Nikolaev menetti kiveksensä kostean ravintolaillan päätteeksi.

dmitrynikolaev26022015

30-vuotias Dmitry Nikolaev oli tavannut moskovalaisessa baarissa näyttävän kaunottaren, jonka kanssa hän oli ryhtynyt saunomaan ja nauttimaan drinkkejä. Lopulta Nikolaev menetti kuitenkin tajuntansa tullessaan mitä ilmeisimmin huumatuksi. Seuraavana aamuna hän heräsi bussipysäkiltä verisenä.

Kovista kivuista kärsinyt Dmitry Nikolaev kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet tutkittiin. Silloin selvisi, että hänen kiveksensä oli poistettu yön aikana. Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan rikoksen taustalla oli todennäköisesti elinten varkauksiin erikoistunut ryhmä, jonka jäsen miehen iskenyt kaunotar oli. Kivekset päätyivät todennäköisesti pimeille elinmarkkinoille.