Elefantin ja kepin kamppailu – yllättävä lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille sellainen tilanne on tuttu, missä jokin asia ei yksinkertaisesti onnistu, vaikka kuinka kauan ja hartaasti yrittäisi. Jos pitkään jatkunut tilanne koituu tappioksi kärsivällisyyskin monesti muuttuu turhautuneisuuden kautta kiukuksi.

Videolla näkyvä elefantti kokee edellä kuvatun tunnemylläkän luultavasti juuri mainitulla tavalla. Videolla näkyy kaksi elefanttia, joista toinen yrittää saada pientä keppiä keskeltä katki. Kamppailu kepin kanssa jatkuu aikansa ja kuvaajakin kommentoi videolla, että siinäpä on kyllä vahva keppi.

Elefantti ei saa keppiä kahteen osaan, vaikka se yrittää monta kertaa ja jopa astuu sen päälle niin, että kepin toinen pää on nostettuna pölkyn päälle.

Elefantti on todella painava eläin eikä tämäkään yksilö ole varmasti tottunut siihen, että jokin asia ei katkea sen painon voimalla. Lopulta elefantti turhautuu pitkän yrittämisen jälkeen, ottaa puunpalan kärsällään kiinni ja heittää sen huvittavan suureleisesti pois.