Jari Sillanpäätä ei nähty Emma-gaalassa – nukkui pommiin Miamissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hetki sitten Emma-gaalassa Vuoden Iskelmäalbumi -palkinnon Rakkaudella merkitty mies -levystään saanut Jari Sillanpää ei päässyt itse vastaanottamaan palkintoaan. Gaalassa ei lopulta nähty edes videota, ja Stara selvitti syyn.

Staran toimituksen saamien tietojen mukaan Sillanpään piti kuvata kiitostervehdys Emma-gaalaan aamuauringon aikaan Ocean Drivelta, Miamissa, mutta laulajatähti nukkui kuitenkin yllättäen pommiin mentyään ”leppuuttelemaan silmiäni” pariksi tunniksi bailuillan jälkeen.

Uni teki Sillanpäälle hyvää, mutta kiitokset jäivät kuitenkin kuvaamatta. Kiitospuheen luki lopulta Jarin lähettämän tekstiviestin pohjalta Warner-levy-yhtiön edustaja Pequ Nieminen. Sillanpää pyysi viestissään fanit juhlimaan saavutustaan Stadikan keikalle 16. elokuuta.