Koira opetettiin maalivahdiksi – todellinen lahjakkuus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit pystyvät oppimaan uskomattomia temppuja jos niiden omistajilla on vain tarpeeksi tietoa, taitoa, kärsivällisyyttä ja oikeanlaiset herkut palkintoinaan. Nyt eräs beagle aiheuttaa ihastusta hauskalla videollaan, jossa se toimii jalkapallopelin maalivahtina ja ottaa hienosti palloja kiinni maalin edessä.

Purin the Super Beagle on viihdyttänyt YouTuben selaajia jo kauan uskomattomilla tempuillaan. Tämä koira osaa vaikka mitä ja nyt se on oppinut myös maalivahdin taidot. Purin torjuu videolla maalin edessä pieniä jalkapalloja ja saa ne kerta toisensa jälkeen kiinni estäen lähes kaikki maalit. Purin osaa hienosti nousta takajaloilleen ottaakseen myös yläverkkoon tähdätyt pallot kiinni.

Purin the Super Beagle osaa monia temppuja, joita koira esitteleekin mielellään aina kameran kuvatessa. Jalkapallon maalivahdiksi hän on ilmeisesti oppinut vasta hiljattain ja temppua esittelevä video onkin jo 47 Purinista YouTubeen ladattu video.