Nainen vaihtoi nimekseen Abcdefg Hijklmn Opqrst Uvxyz

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolumbialainen taiteilija ja opettaja on noussut otsikoihin vaihdettuaan nimekseen Abcdefg Hijklmn Opqrst Uvxyz. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun 36-vuotias nainen vaihtoi nimensä, sillä aikaisemmin hänet tunnettiin Ladyzunga Cyborgina.

Bogotassa asuva nainen kertoo Daily Telegraph -lehdelle, että hän tuntee jatkuvaa tarvetta uudistaa itsensä ja vaihtaa nimensä. ABCDEFG:n mukaan hän alkoi etsimään täysin uniikkia nimeä, jollaista kellään Kolumbiassa tai koko maailmassa ei olisi. Ratkaisu löytyi aakkosista.

ABCDEFG:n ensimmäiset yritykset vaihtaa nimeään nykyiseen muotoon epäonnistuivat. Lopulta Kolumbian kansallinen rekisteri kuitenkin myöntyi kovapintaisen naisen pyrkimyksiin.

– Olen vaihtanut nimeäni jotta ihmiset eivät tunnistaisi minua. Se ei johdu siitä että tunnistetuksi tuleminen häiritsisi minua. Haluan vain olla yllätyksellinen, nainen paljasti Uproxx-sivuston mukaan.