Näin TV-uutisissa mokailtiin – hulvattomia kommelluksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorissa televisiolähetyksissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mitä ei pysty aina ennalta arvaamaan. Hauskimmat virheet tapahtuvat monesti suorissa uutislähetyksissä. Nyt YouTubeen on julkaistu kooste uusimmista ja hauskimmista uutislähetyksissä tapahtuneista vahingoista.

NewsBeFunny on julkaissut YouTube-tilillään hauskan videokollaasin, johon on koottu helmikuun hauskimmat uutislähetysmokat. Lähetyksissä toimittaja on lukenut uutisen väärin tai oikean uutisen aikana on näytetty vahingossa väärä videoleike. Haastateltavat jähmettyvät, lähetyksissä mukana olevat eläimet ovat arvaamattomia ja kadulta tehdyissä juonnoissa ohikulkijat yrittävät päästä kuvaan mukaan.

Uutisissa sattuvat virheet huvittavat aina ihmisiä ympäri maailmaa ja saattavat senkin vuoksi tuntua entistä hauskemmilta, että asiayhteys on melkein aina vakava. Toimittajan väärien sanavalintojen tai muun vahingon vuoksi asiayhteys ja uutinen saattavatkin muuttua yhtäkkiä hullunkuriseksi ja joksikin aivan muuksi.