Omakotitalo räjähti pirstaleiksi – uskomaton näky kojelautakameraan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa New Jerseyssä on sattunut vakava onnettomuus keskellä rauhallista asuinkorttelia. Yksi naapuruston taloista räjähti kaasuvuodon seurauksena. Kadun varteen parkkeeratun auton ajokamera on kuvannut videon karmaisevasta tilanteesta.

Natural Gas -kaasuyhtiön huoltomiehet olivat saaneet ilmoituksen talosta leijailevan kaasun hajun johdosta ja miehet olivat menneet tarkistamaan, onko talossa kaasuvuotoa. Naapureiden epäilykset vuodosta osuivat oikeaan, mutta ennen kuin vuoto ehdittiin korjata, tapahtui talossa kauhea onnettomuus.

Vuoto sai jostain kipinän ja sen seurauksena talo räjähti valtavalla voimalla. Ajokameran kuvassa näkyy kuinka suuri tulipallo kohosi keskelle taloja ja omakotitalo hajosi pieniksi palasiksi.

Daily Mail -lehden mukaan räjähdyksessä loukkaantui 15 henkeä, joista viisi on vakavasti loukkaantuneita kaasuyhtiön huoltomiehiä. Kaikki loukkaantuneista ovat tällä hetkellä sairaalassa hoidettavana. Alueella sattunut räjähdys on järkyttänyt suuresti naapuruston asukkaita.