Siperianhusky jokeltaa kuin pikkuvauva – hellyttävä pienokainen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin siperianhuskyrotuisesta koirasta, joka ilmaisi itseään melko selkeästi sanomalla omistajilleen ei, kun he yrittivät viedä sitä sisätiloista ulos kenneliin. Nyt pieni siperianhuskyvauva luulee osaavansa puhua ja jokeltelee kuin vauva.

Kayla Cagnola on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon persoonallisesta koiranpennustaan. Cagnolalla on pieni siperianhusky sylissä ja kun sille ulvoo se alkaa tekemään todella erikoisia ääniä suullaan. Koiranpentu vastaa melko omaperäisellä tyylillä omistajiensa puheeseen ja näyttää höpöttelevän niitä näitä.

Siperianhuskyn päästämä ääni on aivan samankaltainen kuin vauvan. Se kuulostaa myös sen vuoksi niin erikoiselta, että ääni on niin korkea ja kuulostaa selkeiden tavujen vuoksi aivan lapsen hokemalta.