Hyvinvointiguru: ”Masturboi 10 minuuttia päivässä – se laihduttaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hyvinvointiguru Alexandra Jamieson on paljastanut, että masturbointi vähentää keskivartalon turvotusta. Hän kertoi Elle-lehden artikkelissa, miten hänen asiakkaansa Misha sai apua terveytensä ja itsetuntonsa takaisinsaamiseksi. Yksi keinoista oli itsetyydytys.

Jamiesonin asiakas Misha oli menestynyt asianajaja, joka ei viihtynyt enää omassa vartalossaan. Syitä tähän alettiin etsimään ja Jamieson huomasi, että Misha ei nauttinut tarpeeksi. Omassa kehossaan viihtymisen edellytyksenä on se, että ihminen tekee kaikkea sellaista kehollaan, josta nauttii. Ihmisen pitäisi liikkua ja hikoilla ja tehdä vartalollaan kaikkea, mikä tuntuu hyvältä. Kun kehoaan käyttää oikein itseluottamuskin alkaa palaamaan.

Jamieson antoi kolme ohjetta siihen, miten vartalon fyysisiin tarpeisiin tulisi vastata päivittäin. Näitä ohjeita noudattamalla sokerin himoitseminen ja kofeiinintarve vähenee, jolloin ylimääräinen turvotuskin lähtee kehosta.

1. Masturbointi

Kannattaa leikkiä itsensä kanssa päivittäin vähintään 10 minuuttia loppuhuipennuksen kera tai ilman.

2. Työskentele sarjoissa

Ihmisen aivot toimivat paremmin, kun liikumme usein. Saat maksimaalisen tehon irti, kun työskentelet 20 minuutin jaksossa, joiden väleissä nouset seisomaan, venyttelet tai vaikkapa jaloittelet hieman.

3. Ole lapsi

Mitä tekisit kahdeksanvuotiaana pitääksesi hauskaa? Pyöritä hulavannetta, hypi narua, pyöräile, pelaa jalkapalloa tai tee mitä tahansa kunhan liikut sellaisella tavalla, että nautit siitä ja liikkuminen saa sinut iloiseksi.