Mies ärsytti rukoilijasirkkaa – hyönteinen esitteli taistelutaitonsa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rukoilijasirkat ovat tulleet tunnetuksi näyttävästä puolustautumisestaan. Joidenkin mielestä sirkat puolustautuvat tavalla, joka muistuttaa Kung Fu -taistelulajeja. Hyönteisten näyttävät taisteluliikkeet ja asennot ovat kiehtovaa seurattavaa.

Youtube-käyttäjä on jakanut netissä videon, jossa hän näyttää, kuinka sirkka reagoi kokemaansa uhkaan ja ärsytykseen. Mies on kuvannut videon sirkasta, joka seisoskeli hänen kädellään. Saadakseen toivomansa reaktion videolle, mies alkoi tökkiä sirkkaa sormellaan. Pian rukoilijasirkka sai tarpeekseen ja asettui taistelulajia muistuttavaan hyökkäysasentoon.

Sen jälkeen sirkalta alkoi sadella lyöntejä kuvaajan sormeen. Vaikka sirkka ei ole ihmiselle vaarallinen, on uhkaavassa asennossa seisoskeleva sirkka yllättävän pelottava näky. Pienestä koostaan huolimatta rukoilijasirkka osoitti pelkäämättä, että sille ei kannata ryppyillä.