Nainen käytti 600 euroa kuussa hampurilaisiin – on nyt dieetti-guru

Fitness · Annukka Heikkilä

25-vuotias Lauren Wallis tapasi ennen käyttää kuukausittain yli 600 euroa pelkkiin Bic Mac -aterioihin. Nyt tämä pienen tytön äiti on laihduttanut ja toimii inspiraationa muille Instagramissa, jossa naisella onkin jo noin 26.000 seuraajaa.

Wallis painoi pitkään yli 90 kiloa, mutta kyllästyi tyttärensä synnyttyä huonoihin ruokailutottumuksiinsa ja isoon olemukseensa. Hän liittyi The Mirror -lehden mukaan laihdutusryhmään, minkä ansiosta hän onnistui pudottamaan painoaan neljässä kuukaudessa yli 30 kiloa. Nyt kaksivuotiaan Mia-tyttären äiti on elämänsä kunnossa ja jakaa laihdutusvinkkejä muillekin.

Lauren Wallis inspiroi jo lähes 26.000 seuraajaa Instagram-tilillään. Wallis päivittää tililleen kuvia elämästään, ruoka-annoksistaan ja antaa seuraajille motivaatiota hänen omilla ennen-jälkeen -kuvillaan. Wallis kertoo painavansa nyt noin 57 kiloa ollen normaalimitoissa. Hän yrittää tehdä hyviä valintoja päivittäin ja säilyttää uuden terveellisemmän elämäntapansa.

Don't stop ladies and remember why you started #slimmingworld #slimmingworlduk #motivationalmonday xxxxxx

Kuva, jonka Lauren (@laurenwallis_sw) julkaisi

I nEeeeeeeeDdddd some icecream STAY STRONG #slimmingworld #slimmingworlduk

Kuva, jonka Lauren (@laurenwallis_sw) julkaisi