Kamera tallensi: Tältä lumivyöryn uhriksi joutuminen näyttää

Viihdeuutiset · Annika Kela

Romanialainen lumilautailija Sorin Radu oli laskettelemassa Parângin vuorilla Romaniassa. Mies oli virittänyt kypäräänsä GoPro-kameran saadakseen videokuvaa laudalla taiteilustaan ja kauniista vuoristomaisemasta. Miehen lautailu päättyi kuitenkin painajaismaisella tavalla.

Lumilautailijan jalkojen alta lohkesi suuri pala lumimassaa ja se alkoi vyöryä rinnettä alas. Ei mennyt hetkeäkään, kun lautailija joutui lumivyöryn nielaisemaksi.

Lautailijan kameraan on tallenunut näky, joka saa karvat nousemaan pystyyn. Videolla nähdään kuinka lautailija on valtavan vyöryn myllytyksessä, eikä kykene tekemään mitään. Mies pyöri lumimassan sisällä kunnes vyöry pysähtyi. Lautailija julkaisi videon netissä. Hurjasta koettelemuksesta huolimatta mies selvisi rytäkästä ehjin nahoin.