Auto syttyi tuleen liikennevaloissa – täpärä pelastuminen videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Puolalaisella autonkuljettajalla oli epäonninen päivä liikenteessä. Miehen auto nimittäin roihahti tuleen liikennevaloissa. Kuljettaja ehti täpärästi pelastua liekeistä ennen kuin roihu saavutti ohjaamon. Liikennevalojen yläpuolelle oli asennettu liikennettä valvova kamera.

Videolle oli tallentunut järkyttävä näky roihuavasta autosta keskellä kaupungin vilinää. Daily Mail -lehden mukaan auton kuljettaja kertoi paikalliselle uutiskanavalle, että hän joutui itsensä lisäksi pelastamaan auton takaluukusta bensakanisterit.

Kanistereiden syttyessä tulipalo olisi voinut saada karmivat mittasuhteet. Palokunta saapui paikalle pian tulipalon syttymisen jälkeen. Valvontakameralta nähdään, kuinka tuli saadaan lopulta sammutettua. Kuljettajalla kävi hyvä tuuri, ettei hän loukkaantunut onnettomuudessa.