Kohumekon myyjä lopettaa spekulaatiot väristä: ”Se on sinimusta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset ovat väitelleet viikonloppuna mekon väreistä. Kyseessä on DressGate-lempinimen saanut kiista, jossa eri ihmiset näkivät saman mekon samassa kuvassa usein aivan toisin kuin muut. Jopa Photoshop-ohjelmaa tuottava Adobe vastasi kohuun ja kertoi ohjelmistonsa näkemyksen väreistä.

Roman Originals
Roman Originals

Sekin oli väärin. Todellisuudessa kyseinen puku on sitä mallikuvassa kantaneen mallikaunotar Laura Colemanin mukaan sinimusta. Saman asian vahvisti myös mekkoa myyvä Roman Originals. Asua on myynnissä useissa eri väreissä, mutta yksikään niistä ei ole valkokultainen tai vaaleansiniruskea. Vaaleansinistä ja kultaa on nähty kuvissa mahdollisesti siksi, että kuvaa on vaalennettu merkittävästi kuvankäsittelyllä. Monet väittelevät kuitenkin edelleen sekä väreistä että syystä näkemysten eroihin.