Lapset rysän päältä kiinni – syyllisemmän näköisiä harvoin näkee

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit ja lapset keksivät välillä kaikenlaista hauskaa ajanvietettä ja saattavat tehdä jotain kiellettyä, kun aikuisen silmä välttää. Lapset ehtivät pienessäkin ajassa tekemään valtavan sotkun ja tuhon ja voivat jatkaa askareitaan niin kauan kunnes he jäävät kiinni.

Kiinni jäädessään lapsien ilme yleensä paljastaa, että he tiesivät olleensa pahanteossa jo ennen kuin jäivät kiinni. Verkossa on nyt julkaistu hauska video, jossa näytetään 13 pahanteossa ollutta lasta. Videolla lapset jäivät kiinni itse teosta, ja heiltä kysyttiin, miksi he tekivät niin kuin tekivät tai kuka on syyllinen sotkun takana.

Usein lasten selityksissä ei ole juuri mitään tolkkua ja he ovat todella suloisia yrittäessään päästä pälkähästä. Videolla näytetyt lapset ovat jääneet melko yleisistä sotkuista kiinni. Lapset ovat piirtäneet seinään, omiin kasvoihinsa tai he ovat antaneet sisarensa piirtää heidän kasvoihinsa ja tietenkin sellaisella tussilla, joka ei lähde helposti ihosta pois.

Sotkua on tehty myös keittiössä, yksi tyttö ahmii salaa jääkaapilla herkkuja ja yksi on koristellut vauvan tarroilla. Eräs poika jäi kiinni leikkiessään vessanpöntöllä, mutta ei nähnyt siinä mitään väärää ja jatkoi vain iloisena omia toimijaan jäädessään kiinni.